Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/asitanev/public_html/index.php:13) in /home/asitanev/public_html/wp-content/plugins/lastudio-header-footer-builders/lastudio-header-footer-builder.php on line 158
Ziyaretlerimiz – Asitane Vakfi

Ziyaretlerimiz

Ziyaretlerimiz

Ortadoğu Uzmanı Sayın Tuba Zahide Kor 14 Mart çarşamba günü “İsrailoğullarının Tarihi ve Din Anlayışı” konulu 2. Seminerini verdi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 8 Mart Kadınlar Günü için hazırladıkları defile davetine Vakıf yönetimi olarak icabet ettik.

21 şubat 2018 Çarşamba günü Yönetim Kurulu temsilcisi olarak Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anaadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ve uzman olarak da Tuba Zahide Kor’un konuşma yaptığı “Kudüs” konulu programa katıldık.

Vakıf Başkanımız Hasibe Nurhayat Turan “Her Anne Bir Okul” Eğitim Programında “ Yaşlılarımız Hayatımızın Neresinde” konulu seminer vermiştir.

İBB Sosyal hizmetler Daire Başkanımızı Hatice Gülgönül Hanımefendiyi Asitane Vakfı olarak ziyaret ettik.Hayırlı olsun .

19.02.2018 Pazartesi Asitane Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak
Bakap’a ziyaret gerçekleştirdik