Minik Yazarlar Asitane Vakfı olarak Bindeğer Etüt Merkezinin 8.sınıf öğrencileriyle 2 dakikalığına yalnızlığın tadını çıkarırken kitap okumalarını istedik. Vakfın salonunda yalnız bir elma ağacı (maket şimdilik) yanında tek başlarına 2 dakika bir hikaye kitabı okuma imkanı sunuldu.Projenin sonunda öğrencilerle yapılan görüşmede uygulamadan çok mutlu olduklarına şahit olduk. Birkaçöğrencinin.şiir, hikaye denemeleri olduğunu öğrendik .Projenin 2.ayağında 14 Mart’ta Erdem Yayınevini ziyaret ettik.Bir kitabın yazarından gelen müsveddelerinden basılmış kitap haline gelinceye kadar geçirdiği aşamaları öğrendik. Yayınevinden çıktıktan sonra ” Yazar Okulu” için ilk adımı atmaya karar verdik.Öğrenciler yazmaya başladılar Kimbilir belki de birkaç yıl sonra kitapçıların raflarında bizim “Yazar okulumuzun minik öğrencilerinin kitaplarını göreceğiz.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed