Hayata Erişim Sağlıyorum Projesiyle İlimizde Teknoloji Bağımlılığının Zararları Anlatıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği, Asitane Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Hayata Erişim Sağlıyorum Projesi” kapsamında, gençlerimizin teknolojik bağımlılığı konusunda bilgilendirme ve doğru kullanımın teşvik edilmesi amacıyla İlimizde eğitim paneli ve seminerleri düzenlendi.

Asitane Vakfı tarafından İlimizde, 50 veliye anket düzenlenerek durum analizi yapıldı. 53 okulda 9. Sınıf öğrencilerine bilgilendirme sunumu yapılmasıyla farkındalığın pekişmesi sağlandı.

Kahramanmaraş’ta teknoloji bağımlığının ve zararlarının önlenmesi için projeye ve çalışmalarına Valilikçe destek verildi.
Vali Özkan, bu projenin sivil toplum kuruluşlarının toplumsal faaliyetleri açısından hayati derecede önemli çalışmalarına çok iyi bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Shopping Cart