Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/asitanev/public_html/index.php:13) in /home/asitanev/public_html/wp-content/plugins/lastudio-header-footer-builders/lastudio-header-footer-builder.php on line 158
ASİTANE VAKFININ TEKNE İFTARI – Asitane Vakfi
ASİTANE  VAKFININ  TEKNE  İFTARI
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen tekne  gezisi  bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla 09.06.2016 Tarihinde iftar programıyla birleştirilerek gerçekleşti.
   19.30’da Eminönü iskelesinden başlayan gezi Üsküdar iskelesine de uğranarak devam etti.
   Vakıf Başkanı Hasibe Nurhayat Turan’ın konuşması ile program başladı. İftar saatinde 200 misafirimiz teknede iftarını açtı. Kuran-ı Kerim ve ilahiler ile program devam etti. Tekne Arnavutköy’deki  Tevfikiye Camiinde akşam namazı kılınması için sahile yanaştı. Namazdan sonra tekneye binilip devam edilen gezi Üsküdar’a misafirlerini bıraktıktan sonra saat 22.30’da Eminönü iskelesine yanaştı. 2016 yılı tekne gezisi böylece iftar, akşam namazı ibadetleri takviyesiyle sonlanmış oldu.

Shopping Cart